top of page
ash-edmonds-snxOx9P2B0s-unsplash.jpg
jay-mantri-TFyi0QOx08c-unsplash_edited.jpg

Vi lyser opp din bedrift

DU FORTERLLER, VI DESIGNER

En logo som endrer alt

Logo
& Visuell identitet

Vi er et lite digitalt byrå som er spesialisert på solid design og konseptutvikling. Vi tilbyr skreddersydde nettsider, unike visuelle profiler og utfører høykvalitets grafisk design. Med vår ekspertise og kreative tilnærming, kan vi hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og oppnå dine digitale mål.

Vår prosess er rimelig enkel

Vi bruker Wix når vi lager nettsider. Dette er fordi det er en ekstremt brukervennlig platform som tillater oss å skreddersy din nettside på best mulig måte. 

Konsept

Første steg til en ny nettside er å ha en ide om hva som er viktig for deg å fremheve. Her kommer gjerne en liten workshop inn.

Design

Når konseptet er klart starter design prosessen. Her lager vi først et utkast som du gir feedback på, så gunner vi på videre til du er 100% fornøyd.

Lansering

Wix gjør det enkelt å publisere din nye nettside. Når vi trykker på "publish" så tar det ca 24 timer til den ligger synlig på nett.

Vårt arbeid

Voodoo Lounge

Natt klubb

Vi skapte en ny nettside og logo for Private Living Lofoten. Vi startet med en workshop for å identifisere kundens behov og ønsker, og utviklet et elegant design som reflekterte Lofotens naturlige skjønnhet. Nettsiden ble optimalisert for søkemotorer og lansert sømløst. Resultatet var en ny nettside og logo som hjalp dem å skille seg ut i en konkurransedyktig markedsplass.

vodologo_edited.jpg
vodoleather.jpg
volo_edited.jpg

Bacalao Bar

Restaurant

This is your Project description. A brief summary can help visitors understand the context of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

bacalao bar.jpg
bacalao.jpg
Skjermbilde 2023-05-02 kl. 00.21.42.png

Cold Water Kids

Klesmerke

Etter at den nye nettsiden og nettbutikken ble lansert i 2019, bidro den til å styrke Cold Water Kids' digitale profil og øke merkets synlighet på nettet. Den hjalp også merket med å nå ut til en bredere kundebase og tilby sine produkter til kunder over hele verden på en enkel og effektiv måte.

sliceneon5.jpg
Mockup.jpg
Slice-Tshirt.jpg

Elektro-Miljø

Elektro bedrift

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

Elekto-miljo.jpg
elektro.jpg
Skjermbilde 2023-05-02 kl. 01.15.34.png
bottom of page