top of page
ash-edmonds-snxOx9P2B0s-unsplash.jpg
jay-mantri-TFyi0QOx08c-unsplash_edited.jpg

Vi lyser opp din bedrift

DU FORTERLLER, VI DESIGNER

Sliketrykk

Silketrykk
& 

Vi er et lite digitalt byrå som er spesialisert på solid design og konseptutvikling. Vi tilbyr skreddersydde nettsider, unike visuelle profiler og utfører høykvalitets grafisk design. Med vår ekspertise og kreative tilnærming, kan vi hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og oppnå dine digitale mål.

Vårt arbeid

Private Living Lofoten

Overnatting

Vi skapte en ny nettside og logo for Private Living Lofoten. Vi startet med en workshop for å identifisere kundens behov og ønsker, og utviklet et elegant design som reflekterte Lofotens naturlige skjønnhet. Nettsiden ble optimalisert for søkemotorer og lansert sømløst. Resultatet var en ny nettside og logo som hjalp dem å skille seg ut i en konkurransedyktig markedsplass.

MacBook Air PSD Mockup.jpg
private living.jpg
Skjermbilde 2023-05-01 kl. 16.36.21.png

Bacalao Bar

Restaurant

This is your Project description. A brief summary can help visitors understand the context of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

bacalao bar.jpg
bacalao.jpg
Skjermbilde 2023-05-02 kl. 00.21.42.png

Cold Water Kids

Klesmerke

Etter at den nye nettsiden og nettbutikken ble lansert i 2019, bidro den til å styrke Cold Water Kids' digitale profil og øke merkets synlighet på nettet. Den hjalp også merket med å nå ut til en bredere kundebase og tilby sine produkter til kunder over hele verden på en enkel og effektiv måte.

iMac on Desk PSD Mockup_.jpg
cold water kids.jpg
Skjermbilde 2023-05-01 kl. 16.55.21.png

Elektro-Miljø

Elektro bedrift

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

Elekto-miljo.jpg
elektro.jpg
Skjermbilde 2023-05-02 kl. 01.15.34.png
bottom of page