top of page
ash-edmonds-snxOx9P2B0s-unsplash.jpg
nettside.jpg

Vi designer unike og effektive løsninger på nettsider som dine kunder kommer til å elske

Vår prosess er rimelig enkel

noedesign_logo-01.png

+

wix_logo.png

Vi bruker Wix når fordi det er ekstremt brukervennlig platform som tillater oss å skreddersy din nettside på best mulig måte. Etter nettsiden er publisert er det enkelt for deg å bruke wix for å oppdatere nettsiden i fremtiden. Vi kan også bruke andre leverandører for å lage nettside, men vi foretrekker wix. 

Konsept

Første steg til en ny nettside er å ha en ide om hva som er viktig for deg å fremheve. Her kommer gjerne en liten workshop inn.

Design

Når konseptet er klart starter design prosessen. Her lager vi først et utkast som du gir feedback på, så gunner vi på videre til du er 100% fornøyd.

Lansering

Wix gjør det enkelt å publisere din nye nettside. Når vi trykker på "publish" så tar det ca 24 timer til den ligger synlig på nett.

Noen nettsider vi har designet

Studio-MacBook.png

Fluid.no

Fluid er en av Norges eldste kite butikker og ledende innenfor vannsport produkter. Vi utførte det visuelle designet for den nye nettbutikken i 2019.

Privateliving.no

Private Living Lofoten er en portefølje av privateide hus og leiligheter som leies ut for kort- og langtidsopphold. Vi designet deres visuelle profil og nye nettside med Wix i 2021

Tegnebrett 1.png
coldwaterkids.jpg

Coldwaterkids.com

Cold Water Kids er et klesmerke med fokus på bærekraft, surf og kunst. Vi designet deres visuelle profil og nye nettside med Wix i 2019

bottom of page