top of page

Noen nettsider
vi har designet

Private Living Lofoten
#Hotel

Vi designet og lanserte en ny nettside og logo for Private Living Lofoten. Prosessen startet med en workshop for å kartlegge kundens behov og ønsker. Deretter utviklet vi et elegant design som gjenspeiler Lofotens naturlige skjønnhet. Nettsiden ble søkemotoroptimalisert og lansert uten problemer. Resultatet ble en moderne nettside og logo som effektivt hjelper dem å skille seg ut i et konkurransepreget marked.

Ny nettside
ny nettside mobil
booking
design
kles merke
layout

Cold Water Kids
#Klesmerke

Vi designet den nye nettsiden og nettbutikken for Cold Water Kids, som ble lansert i 2019. Denne lanseringen styrket merkets digitale profil og økte synligheten på nettet. Den nye plattformen hjalp Cold Water Kids med å nå en bredere kundebase og tilby produktene sine til kunder over hele verden på en enkel og effektiv måte.

Bacalao
#Restaurant

I 2023 designet vi ny nettside for restauranten Bacalao i Lofoten. Den nye nettsiden fikk et mer profesjonelt uttrykk som harmonerte perfekt med restaurantens stil. Brukervennligheten ble betydelig forbedret, noe som gjør det enklere for gjestene å navigere og finne informasjon. 

bacalao bar nettside
bacalao nettside
åpningstider

Lyst på ny nettside?
Kom igang nå

bottom of page